Kinderfeest arrangement

Natuurspeeltuin Speelzandt is de ideale plek voor een verjaardagsfeestje. Wij bieden een uniek arrangement aan voor € 15,00 per kind. 

 

 

Hoe wordt alles geregeld?
Bij aankomst in onze Natuurspeeltuin worden de kinderen verwelkomt met een bekertje limonade en een raketijsje. Daarna word de Duinkaboutertocht gelopen door de kinderen en ouders. 

 

De Duinkaboutertocht is een wandeling van ongeveer 3 km door de Hollandse waterleidingduinen en het Natura 2000 gebied. Tijdens de wandeling krijg je een boekje mee met opdrachten om op zoek te gaan naar Dirk de Duinkabouter. Inbegrepen bij de Duinkaboutertocht is een knapzakje met een pakje drinken en een koekje. De tocht duurt circa 1,5 uur.

 

Bij terugkeer in de speeltuin krijgen de kinderen een beker limonade en een pannenkoek die zij zelf mogen versieren met poedersuiker en stroop. Als afronding van het feestje krijgen de kinderen een Duinkabouter diploma en daarna kunnen ze nog lekker spelen in de speeltuin.  

 

Aan het einde van de dag kunt u alles in één keer afrekenen bij het Pannenkoekenkasteel in de speeltuin. 

 

 

Wanneer kan ik mijn feestje vieren?
Woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag zijn goede dagen om een feestje in de speeltuin te vieren. Op zon- en feestdagen kunnen wij helaas geen kinderfeestarrangement verzorgen.   
Wilt u geen gebruik maken van het arrangement, dan kunt u gewoon langs komen. U hoeft niet te reserveren en de standaard prijzen gelden. Voor een arrangement moet er  wel gereserveerd worden zodat alles in orde gemaakt kan worden. 

 

 

Waar kan ik reserveren?
Hebben wij u interesse gewekt en u wilt een reservering maken, vul dan het boekingsformulier hieronder in.  

Gaat het feestje helaas niet door of is de jarige onverwachts ziek geworden, dan kunt u via de mail of telefonisch annuleren.

 

[wpforms id=”701″ title=”true”]