Santa Run Informatie

Santa Run 17 December 2023

Loop mee met de Santa run op zondag 17 december 2023. De Santa Run is een sponsorloop voor het speeltoestel voor stichting Speelzandt. Het evenement begint vanaf 10:00 er zullen verschillende afstanden gelopen gaan worden. Voor de kinderen is er een afstand van ongeveer 2.5 km bedacht door de speeltuin speciaal voor de jongste fanaten. Daarnaast zijn er nog twee afstanden, respectievelijk 6km en 10km. De inschrijvingen worden vooraf gedaan via deze pagina daarnaast is er ook de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven op St(r)andplaats Nederzandt.

2,5 km kids run deelname sponorkaart

Download hier je sponsorkaart

6 km run € 10,-

10 km run € 15,-

Aanmelden Santa Run

Eenvoudig aanmelden via deze pagina. Meer informatie omtrent sponsoring, doneren of het goede doel achter deze sponsorloop: Schipbreuk sponsoring.

Meld je nu aan via onderstaand formulier:
[wpforms id=”918″]

Wij hebben een droom!

Om dit fantastische speeltoestel te realiseren hebben wij uw hulp nodig en daarom hebben wij een doneeractie opgestart en diverse events waarbij de opbrengt geheel naar het nieuwe speeltoestel van stichting Speelzandt gaat. Meld je nu aan via onderstaand formulier.

Programma

Van Tot Omschrijving
10:00 10:30 Start 1e groep 10 km
11:00 11:30 Terugkomst 1e groep 10 km
11:30 12:00 Start 1e groep 6 km
12:10 12:40 Terugkomst 1e groep 6 km
12:00 12:30 Start 2e groep 10 km
12:30 13:00 Start 2e groep 6 km
13:10 13:40 Terugkomst 2e groep 6 km
13:00 13:30 Terugkomst 2e groep 10 km
12:00 16:00 Gekke Kersttruiengala met DJ Vlunder
16:00 16:30 Afloop evenement

Overige informatie

Samenwerkende partner

Voor dit evenement maken wij gebruik van de kennis en kunde van Chris van Beem. Eigenaar van Trail events. Samen met Chris willen wij een waanzinnig evenement opzetten en hopen we opbrengst te halen voor de inzamelactie waarvoor dit evenement georganiseerd is.
Ga nu naar Trail Events voor meer informatie en aanmelden.

Wedstrijdsecretariaat

Alle deelnemers zullen zich eerst moeten melden bij ons wedstrijdsecretariaat. Dit is op de locatie Vrijstaat Nederzandt. Hier kan je je inschrijven en een startnummer ontvangen.

Parkeergelegenheid

Voor het parkeren van auto’s kan er gebruik worden gemaakt van de algemene parkeerplaats gelegen voor de speeltuin en het restaurant. Tegen een betaling van 5,- euro voor een dag kan je je auto parkeren. Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van ‘easyparks’ waar je gebruik maakt van een x-tarief per minuut/uur. De parkeerplaats is gelegen dichtbij het strand en op 200 meter van de start.

Fietsenstalling

Er is een fietsenstalling waar je fietsen en scooters kan stallen, gelegen naast de speeltuin. Dit is een algemene buitenstalling waar je zelf voor je slot moet zorgen.

Horeca

Bij onze partner Vrijstaat Nederzandt is de horeca gezellig en compleet. Er zijn zowel binnen als buiten veel plekken om eventjes te zitten. Er is een uitgebreide lunchkaart en je kunt er dranken afnemen.

Kleedkamers & douches

Er zijn geen kleedkamers en douches beschikbaar tijdens ons evenement.

Verzorging / EHBO

Op de verzorgingspost en bij de finish hebben we standaard EHBO. Indien je iets nodig hebt kun je dit aangeven. Indien er onderweg iets gebeurt en je kunt niet verder, dan zijn we goed bereikbaar op het telefoonnummer wat op het startnummer geprint staat. Indien je niet verder kunt rennen, maar je nog wel vooruit kan komen, willen we je vragen om richting de verzorgingspost te gaan. Daar kunnen we met vervoer komen om je terug naar de finish te brengen.

Op de verzorgingspost is standaard het volgende aanwezig:

  • Water, eventueel aangevuld met grenadine
  • Zoutjes
  • Zoetigheid
  • Fruit (bananen en sinaasappels)
  • Koeken

Vragen?

Voor eventuele vragen verzoeken we je vriendelijk om contact om te nemen met het restaurant St(r)randplaats Nederzandt: 0252 – 372 430.