Schipbreuk Speelzandt

Vrijstaat Nederzandt en natuurspeeltuin Speelzandt

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de kust ligt Speelzandt, de natuurspeeltuin van Langevelderslag. De natuurspeeltuin ligt verscholen tussen de duinen te midden van de prachtige natuurgebieden Nationaal Park Hollands Duin, de Amsterdamse Waterleidingduinen en strandreservaart Noordvoort.

“Gestrand in Speelzandt”

Met pijn in ons hart hebben wij onlangs afscheid genomen van ons eerste piratenschip. Dit schip was onbestuurbaar geworden en niet meer instaat om jonge kapiteins aanboort te hebben. In dit schip hebben wij fantastische kinderfeestje gehouden en zijn onze kleinste ‘fans’ echte zeehelden en zeeheldinnen geworden.

413A1858

Wij hebben een droom!

De enthousiaste bestuurders van stichting Speelzandt en eXterum Speelconcepten hebben op maat gemaakte Robinia speelbeleving Reuzen speelschip “Gestrand in Speelzandt” zo ontworpen dat ieder kind uitgedaagd wordt om te spelen in dit schitterende speeltoestel.

Een wedstrijdje “Wie glijdt het snelst van de glijbaan’, klimmen en klauteren over het uitdagende parcous of ben je een echt zeeheld(in) op het schip?
Hierdoor valt er voor alle kinderen in alle leeftijdscategorieën iets te beleven.

DONEER NU

Om dit fantastische speeltoestel te realiseren hebben wij uw hulp nodig en daarom hebben wij een doneeractie opgestart en diverse events waarbij de opbrengt geheel naar het nieuwe speeltoestel van stichting Speelzandt gaat.

10 Donaties

€ 1.379,00

Tussenstand0%

DOEL: € 25.000,00

Top 3 donaties

 • Anoniem

  Geweldig initiatief

  € 1.000,00
 • Meerlanden

  € 204,00
 • Veronique

  € 100,00

Santa Run

De Santa run wordt gehouden op zondag 17 december 2023 en begint vanaf 10:00. Er zullen verschillende afstanden gelopen gaan worden. Voor de kinderen is er een afstand van ongeveer 2.5 km bedacht door de speeltuin speciaal voor de jongste fanaten. Doe mee voor het goede doel!

Nieuwjaarsduik

Duik mee voor het goede doel: een nieuw speeltoestel voor onze mooie natuurspeeltuin! Wij zorgen voor snert, muziek & warmte! Jaarlijkse nieuwjaarsduik bij Strand Nederzandt, kkkkkkkkom je ook? 1 Januari 2023 15.00u – Entree € 4,00

Sfeerimpressie

Bekijk nu alvast de sfeerimpressie van het nieuewe speeltoestel “Gestrand in Speelzandt”